chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Rekultivace lišty zadního okna

Zdá se, že jakmile bylo dokonáno garážové veledílo, začíná uspokojivě růst počet kvalitních článků na téma renovace a novinky. Během oživování dveřních madel byla započata taktéž renovace chromové lišty kolem zadního okna. Pravda, více než pro nějakou těsnící funkci byla na Camaro dodávána především kvůli jemnému doladění vzhledu a stylu automobilu (soudě podle toho, že okna jsou lepená). Předpokládám, že jste si nyní prošli své hluboké a obsažné archivy s fotografiemi mého pohybovadla, takže asi víte, jak vypadala lišta v roce nula. Těm, co mají horší paměť, tento původní stav raději připomenu:

Jak vidno, opět zapracovala německá lidová tvořivost a lištu se pokusila provést v efektní černé, vysoce loupavé barvě.

Nejprve jsem se pokusil barvu odstraňovat věhlasným odstraňovačem lepidel, ale výsledky byly polovičaté. Nastoupila tedy hrubá síla ve formě velejemného brusného papíru, nehtů a hadříku. Vybral jsem nejpovedenější umělecké fotografie, které nejlépe reflektují výsledek.

Pro dokonalý efekt byly lišty ještě přeleštěny voskem, bohužel jsou místy nikoliv mou vinou trošku poničené. A já se jen těším, jaké další zajímavé a praktické úlohy mne očekávají v blízkém budoucnu. Hlavně se třepu, jaké poklady najdu pod semišovými koberečky...

English readers can enjoy English transcription

Přidat komentář

Loading