chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Reinkarnace interiéru II - Adventní nadělení

V mezičase pokračujících prací na renovaci interiéru dorazilo pár nových dílů, o kterých bych se s vámi s radostí podělil. Započněmež s parádním originálním volantem v také barvě, v jaké byl původně instalován, tedy velboudí hnědé (Camel Tan). Původní aftermarketový (rozuměj tuningový) volant bude s největší pravděpodobností značky Grant Classic Foam Steering Wheel, čili velice dostupná, ale pohodová záležitost. Přesto byl na můj vkus s průměrem 30 cm moc malý. Avšak, nedělejte si plané vlastnické naděje, byl okamžitě zaprodán. Obavy, že si jej nainstaluje do svého záchranářského expresu nejsou na místě, má v plánu s ním vylepšit nějaké evropské přibližovadlo (zde ;-)). Koukám, že jsem se opět rozpovídal, radši pojďme rovnou k ilustracím.

Na prvním obrázku je demontovaný volant a následuje, to co už se hřeje doma ve skříni. Emblém Berlinetta berte s nadhledem, patří tam spíše Sport Coupé, ale na nakupování kravinek času dosti, že i prd velebnosti, kdo by to za $7 nebral hned, "Koupěj, nebudou!". Konečně se ale dostáváme ke zlatému hřebu tohoto adventního večera, a tedy úplně novému koberci. Nakoupil jsem jej na eBay u Tamrazů, jež bych rád doporučil jako bezproblémového a komunikativního prodejce s mnoha dalšími zajímavými věcmi. Jelikož je koberec poněkud větších rozměrů, nepodařilo se mi jej vecpat do objektivu fotoaparátu, navíc domácí světelné podmínky jaksi fotografickému studiu nemohou konkurovat.

Musím pochválit kvalitu materiálu - velmi příjemný na dotek, vypadá to, že budu řídit bos :-) Navíc koberec absolutně nezapáchá žádnou syntetikou a podobnými odéry. Tak užuž, aby byl položen a zafixován.

Přidat komentář

Loading