chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Oznámení: 4th Czech F-body Session

poster

previewRok se se třemi roky sešel a máme tu na pořadí již čtvrtý jedinečný automobilový sraz v České Republice. Do Poděbrad se sjedou lovci ze všech koutů naší malé zemičky, aby se podělili o novinky ze svých skrýší, prezentovali trofeje z divokých lovů stádních zvířat a opět se něčemu novému přiučili. Dne 8.9.2012 se pořádá sraz majitelů vozů Chevrolet Camaro a Pontiac Firebird všech ročníků, typů, výbav i motorizací.

Zváni jsou samozřejmě i majitelé ostatních US Cars, kteří se chtějí na tu parádu přijet podívat, dále pak celá veřejnost bez omezení. Pokud nevlastníte americké auto, můžete své vozidlo odložit na běžně dostupných veřejných parkovištích a dojít na promenádu po vlastních. Doporučená výše dobrovolného vstupného (vjezdného) je 100,- Kč. Vstupné lze odevzdat přímo pořadateli či jeho sličné manželce. Mohli by se například nacházet u známého oranžovo-černého Camara.

Program – návrat k původní myšlence

Sobota (8.9.2012)

  • 09:00 - 11:00 – příjezd účastníků na lázeňskou promenádu v Poděbradech (příjezdová mapka)
  • 11:01 - 14:00 – nemoderovaný volný program (kdo chce co chce, kam chce a s kým chce)
    • Občerstevní si každý zajistí sám, takže buď vlastní svačinka (třeba nějaké to sušené koňské maso) nebo se nabízí možnost obědu v jakékoliv okolní restauraci
  • 14:05 – odjezd na letiště u obce Malá Strana (u Chotěšic) 
    • Každý dostane mapu, kudy kam, odjíždí se individuálně, či po malých skupinkách. Spanilá jízda nebude nijak centrálně řízená. Jízda bude cca 24 km dlouhá, bližší letištní plochy nebylo možné zajistit. Ze zkušeností doporučuji vytvořit menší skupinky po 3-5 autech a jet tak, aby bylo umožněno předjíždění ostatním účastníkům provozu.
  • 15:00 – akce na letišti
    • Počítá se s několika soutěžemi jako například slalomy, jízdy zručnosti nebo sprinty. Nic ale není závazné a měl by být prostor i k vlastní realizaci. Samozřejmě předpokládám, že se všichni budou chovat rozumně a neohrozí bezpečnost přihlížejících osob či majetku!
  • 18:00 – ukončení akce na letišti, rozjezd (kdo chce, kam chce a s kým chce)
  • 19:00 – večeře ve stylové středověké krčmě v obci Dětenice
    • Kdo má chuť a odvahu, může se s námi vypravit na večeři a případné přespání v blízké obci Dětenice. V obci se nachází zámek a hlavně proslavená pravá středověká krčma se vším všudy. Doporučuji se přidat, ale včas se mi prosím nahlaste, abych mohl zajistit dostatečný počet míst. Ubytování viz níže.

Neděle (9.9.2012)

  • 09:00 – 11:00 – budíček, krátké rozloučení a rozjezd

Ubytování

Ubytování si zajistí každý sám! Můžete si zvolit přímo hotelové ubytování poblíž krčmy, případně vzdálenější a levnější možnosti. Níže následuje několik odkazů, kde si můžete sami zarezervovat přespání. Doporučuji tak učinit co nejdříve!

Pro více informací neváhejte psát či volat na níže uvedené kontakty

mail: honza (zavináč) chevroletcamaro.cz

Přidat komentář

Loading