chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Konec ilegality [přidáno video]

Dnešním dnem konečně končí bláznivé ilegální černé vyjížďky za účelem testovaní a zahřívání kdejakých převodových olejů. Dnes se mi podařilo po roce čekání a nesčetnému množství drobných či méně drobných úprav a příprav získat veteránské značky! Nyní konečně mohu jezdit, jak se mi zachce a beze strachu, že za každým stromem číhá orgán těšící se, že přilepší státní pokladně hotovostí a nějakými těmi body na můj účet.

No a protože bych Vás nerad ochudil o to, jak si auto konečně užívalo volnosti a možnosti plných rozjezdů, připravil jsem jeden krásný nedělní podvečerní střih. Bohužel Youtube poslední dobou dosti mrví audio kvalitu. Pokud to ale brzy opraví, video bude nahráno znovu a v lepší kvalitě. Tak už to opravili, sláva!!!

Komentáře (2) -

  • Karel Slavík

    10.02.2009 16:26:44 | Odpovědět

    Nádhernej mazlíček... Smile
    taky mám něco v plánu... ale mám trochu obavy z toho celýho procesu... (koupě, doprava z usa přes moře, pak tady u nás v zapadákově mega trable s přihlášením...) jak to vlastně všecko probíhá ? strýček teď přes někoho pořídil 73' Cadillaca tak bych tu dopravu už měl alespoň přes koho zařídit... ale zatím to má bez značek jen tak v garáži... a ilegal jízdy z šestimetrovým caďasem bez značek, nejsou zrovna dobrej nápad... rozhoduje se jak to teď udělat s tím přihlášením... a mě to samotnýho zajímá, protože každej den je na Ebayi nějakej pěknej kousek na prodej... od kterýho mě dělí jen nějakejch $10 000, který na něj škudlím, a velká louže...  
    mají nějaká omezení tyhle veteránský "zelený" značky? co to auto musí splňovat aby se mohlo pohybovat po ČR ? protože jak jsem si všiml psal jsi "nesčetnému množství drobných či méně drobných úprav..." což mi trošku kazí představy o tom mým americkým osmiválcovým snu... byly ty úpravy nějaký hodně radikální ? jak je to vlastně s pojištěním, emisema atd. ? ...hromada otazníků který mě děsí... budu moc rád za každou odpověď Smile protože jedině těmhle starým americkým klasikám s osmiválcema pod kapotou se dá říkat auta ! a už se sám nemůžu dočkat na nějakýho Chevyho s agresivním zvukem... Smile   takže ještě jednou předem děkuju...

  • xjohny

    10.02.2009 16:49:19 | Odpovědět

    Panejo, to je komentář jak brno, díky Smile Takže:
    Pokud je auto starší 25ti let a jeho stav odpovídá dobové podobě (tj. není třeba zprasený tuningem jako to moje), tak není žádný problém ho přihlásit na veteránský čísla. Já se právě snažím to auto dostat co nejblíže origo vizuálnímu stavu, proto ty úpravy. Určitě něco o tom najdeš na internetu, stačí projít STK (na přání zákazníka), udělat pojistku a zajet na testace nějakého blízkého veteránského klubu. Pak si buď sám oběháš úřady, nebo ti to za příspěvek oběhá testační komisař.
    Nákup a doprava na vlastní pěst je poměrně složitá záležitost, lepší je se domluvit s někým, kdo se na to specializuje (viz např. http://www.ameriky-hk.cz" title="www.ameriky-hk.cz">www.ameriky-hk.cz).
    Emise se neřeší, pojistka je 1/12 ceny běžného ručení.

    Držím palec a žádný strach, nic na tom není. Stačí jen rozbít vhodně veliké prasátko Smile

Přidat komentář

Loading